Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Неверојатни фотографии: Градот побеле, автомобилите под вода! (Видео, фото)

Силен дожд и град паднале на подрачјето на Ужице, Србија, а на социјалните мрежи објавени се снимки на кои се гледа како на улиците настанал вистински потоп. (Фото: Screenshot)

Улиците се претворени во реки, а автомобилите едвај се пробиваат. Корисниците на социјалните мрежи наведуваат дека слична е состојбата на повеќе делови на Ужице.

Во продолжение погледнете ги фотографиите и снимките објавени на социјалните мрежи: