Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Еве зошто треба секогаш да пуштате вода во тоалет

Бери Морисеј направил необично видео и на тој начин испратил порака зошто секогаш треба да пуштаме вода кога ќе влеземе во тоалет.

Посебно тоа се однесува на Австралија, каде опасни животни без проблем можат да дојдат до вашиот тоалет.

Погледнете ги овие видеа: