Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Запалил прскалка и ја ставил во вода, а потоа се случило нешто неочекувано!

Играњето со оган и прскалки е зимска традиција, но важи и за останатите три годишни доба.

Следниот трик веројатно не би требало да го правите сами во вашиот дом, но мора да признаеме дека она што овој човек го направил со помош на прскалки и вода е навистина неверојатно!

Погледнете го видеото: