Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ставила ориз во бели чорапи. Резултатот ќе ве воодушеви!

Време е за подготовка на празнични украси, а еден од нив, секако, е снешко. Ако не сакате да трошите премногу пари на украси, ви предлагаме да си направите сами.

На видеото во прилог погледнете како од чорапи и ориз да направите прекрасни новогодишни украси…

Во тренд…