Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Татко и син одлучиле да направат нешто од дрвени плочи. Ќе ве остави без текст…

Вашиот дом е одраз на она што сте, бидејќи секој детал ја отсликува вашата личност. Затоа е убаво кога сами ќе се потрудите да направите нешто единствено, необично, она што на се` ќе даде ваш личен печат.

Така татко и син решиле да направат нешто по свој вкус, погледнете…

by kucasnova