10.8 C
Скопје
28. февруари 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Овој коњ секоја ноќ исчезнувал. Сопственикот одлучил да го следи. Кога видел не можел да си поверува…

Сопственикот на овој коњ се прашувал зошто секоја вечер вратите од шталата биле отворени.

Коњите никогаш не биле на своите места.

Одлучил да ги следи и тогаш сфатил кој е виновникот.

Не можел да си поверува дека има толку паметен коњ…