22.8 C
Скопје
25. септември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Она што ова куче го направило е неверојатно. Добро внимавајте на 1:15 минута!

Полицаец добил итен повик и знаел дека се работи за живот или смрт.

Неговиот GPS уред „смрзнал“, а нему му требало многу време да се снајде во непрегледните улици.

Тогаш се појавил херојот, германски овчар кој се вика Бади.

Кучето на полицаецот му дало знак да го следи, а тој тоа го направил.

Погледнете што се случило: