Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Тргнал да се пресмета со возачот пред себе, а кога се спуштиле прозорите следело вистинско изненадување!

Тргнал да се пресмета со возачот пред себе, а кога се спуштиле прозорите следело вистинско ИЗНЕНАДУВАЊЕ!

Погледнете што се случило кога овој човек тргнал да се пресметува со возачот пред него…

 

error: Соддржината е заштитена.