15.8 C
Скопје
18. мај 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Тој секое утро остава банани на нејзината врата. Кога ќе видите, ќе заплачете!

Секое утро, иста рутина: Ова момче им дели храна на сиромашните, донира пари на болни деца и на својата соседка и` носи банани на врата.

Тој, тоа го прави потполно тивко, и не бара ништо за возврат. Најтажен е фактот што поради стилот на живот, многумина го осудувале.

Зошто се такви? Овој човек е дискретен херој и тоа е она што го прави величенствен. Секогаш е подготвен да им помогне на пријателите во невоља.

После многу време, забележал дека работите сепак одат на подобро: