Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Уживале на мирното море, а потоа со голема брзина им се приближило ова чудовиште!

Уживале на мирното море, а потоа со голема брзина им се приближило ОВА ЧУДОВИШТЕ!

Погледнете што снимила група млади на едно езеро во Северна Ирска: