Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Магдалена Несторовска избрана за државен секретар во МВР

На предлог на министерот за внатрешни работи, на денешната седница Владата ја именуваше м-р Магдалена Несторовска за државен секретар во Министерството за внатрешни работи, информира владината прес служба.

спонзорирано: