Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Во Перу во подморница запленети 2 тони кокаин

Во своерачно направена подморница полицијата во Перу пронајде два тони кокаин. Во операцијата, која била спроведена во водите кај градот Талара, во близина на границата со Еквадор, биле уапсени четири лица.

Според службата на ОН за наркотици и криминал, Перу е на прво место, заедно со Колумбија, меѓу земјите во кои се произведува кокаин.

loading…