Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Едноставен трик: Еве во што е тајната на нејзините бујни гради

Гледајќи го бујното деколте на Стејси Бренан ќе стекнете впечаток дека во прашање се силикони или, едноставно, е вистинска среќничка.

Сепак, таа за ваквото деколте има еден мал трик – push up градник во кој додава неколку чорапи.

За нејзините гради да изгледаат што пореално, таа на нив носи бронзер и пудра.

– Се надевам дека ова видео ќе им помогне на девојките кои сакаат големи, лажни и „бомбастични“ гради, заклучува таа.

Погледнете го нејзиниот трик:

https://www.youtube.com/watch?v=6R-UKYA2k4c

Loading…


Во тренд…