Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ја извадил внатрешноста од лубеницата, а потоа во неа ставил врела вода (видео)

Благодарение на Јутјуб каналот „Food Life Hacks, Ideas & Recipes“, научивме многу трикови во врска со подготовката на храна, но секогаш може да се најде нешто ново и уште поинтересно.

Во наредното видео можете да видите како да направите чај со вкус на лубеница. Работата да биде уште поинтересна, доволно е само од лубеницата да направите чајник!

Погледнете го овој супер лесен тик и обидете се да го направите сами: