Секогаш во средиштето на збиднувањата...

За 500 денари сами направете клима уред (видео)

Во борбата против овие горештини, за вас имаме генијално решение. Сакате да уживате во летото, но не сакате премногу топло време?

За само 500 денари можете да си направите сопствен клима уред. Не се шегуваме. Погледнете ги инструкциите во прилог:

Во тренд…