Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Како се успива бебе за само 40 секунди? (видео)

Секој родител знае дека спиењето за бебињата е приоритет број еден! Затоа родителите бараат совршен трик како би ги заспале своите малечки.

Овој татко ќе ви покаже неверојатен начин, како тој го успива своето бебе.