Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Момче пронашло маченце со скршени нозе – Неговиот ќе ви го растопи срцето! (ВИДЕО)

Момче шетајќи покрај река забележало маченце кое не се движело. На мачката и биле скршени нозете, а имала и рани по целото тело.

Без никакво размислување ја зграпчило мачката и ја однело дома. Момчето потоа се грижело за маченцето и секој ден го забележувало нејзиното опоравување.

Она што се случило ќе ви го растопи срцето.

Погледнете: