Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ВАКА Русите го отстрануваат снегот од автомобилите: Не е опасно, ако сте глуви

Имавме прилика да видиме разни „зимски магии“ кај Русите, од бизарни случки, до неверојатно смешни.

Овојпат ви пренесуваме видео на кое е прикажан начин на кој Русите го отстрануваат снегот од автомобилите.