Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Видео: Снежна магија на Преспанското езеро која ќе ви го одземе здивот

Видеото е направено околу 14 часот и 30 минути на брегот на Преспанското Езерп во Претор покрај Relax Beach Resort.

Уживајте во преубавипт снежен ден покрај Преспанското Езеро, Centar.mk ви го доловува совршениот момент во видеото што следува.

Претор, Преспа . 18.11.2018 – 14:40h

Gepostet von Centar.mk am Sonntag, 18. November 2018