Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Од обична лименка направете Wi-Fi антена (ВИДЕО)

Ако сакате да го појачате сигналот на вашата Wi-Fi антена, не ви треба многу. Пронајдете една лименка, скалпел и лепак.

Внимателно следете ги упатствата во видеото и без проблем ќе направите функционална антена од било каква лименка.