Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Еве како да направите прекрасна скара од цигли! (ВИДЕО)

Традиционално, синоним за добра забава е скарата… За вашата ви предлагаме да ја направите оваа едноставна скара од цигли.

Материјалот за овој проект можете да го пронајдете во блиското стовариште, а како ќе ја направите оваа прекрасна скара погледнете во видеото подолу: