Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Кога ќе видите што можете да направите, веќе НИКОГАШ нема да фрлите стаклено шише! (ВИДЕО)

Со малку труд и креативност можете да направите феноменални и корисни работи од искористени стаклени шишиња.

Можете да направите стаклена чаша, пепелник, држач за свеќа…

error: Соддржината е заштитена.