Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Како наједноставно да запалите оган без запалка?

Толку е едноставно, а може да биде злато вредно. Сите воглавно сме навикнале да палиме оган со запалка или кибрит, а доколку во некој случај се најдеме во ситуација да не располагаме со тие предмети, не треба да очајуваме.

Постојат 1001 начини да запалите оган со помош на други средства. Толку е едноставно, а може да ни пружа безброј можности.

Погледнете и споделете со пријателите: