Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Изгледа како обично комбе, но кога ќе притиснете едно копче… (ВИДЕО)

На прво изгледа како и секое VW комбе. Но, овој модел има мало изненадување во багажот.

Кога ќе притиснете едно копче, почнува трансформацијата и просторот двојно се зголемува.

Навистина импресивно. Лајк ако и вие сакате вакво комбе!

Во тренд…