Секогаш во средиштето на збиднувањата...

На баба Јулијана крадци и влегле дома – ја гореле со пегла и мачеле

фото: Centar.mk

Четиричлено семејство во Алексинац Србија преживеало хорор кога во домот им влегле крадци.

Како што пренесува српскиот Курир, Мирослав и Јулијана, неговата сопруга, биле подложени на тортура кога крадци им упаднале дома. Почнале да ја горат несреќната жена со пегла, а ги донеле и нивните синови кои биле на спратот.

Со закана им зеле половина милион динари кои тие ги заработиле во Швајцарија каде работеле во младоста.

На жената и се модри и јагодиците на лицето, а полицијата трага по насилниците.