Владата го објави целиот договор за името – еве што пишува во него

По затворената седница на Владата, портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски изјави дека договорот со Грција е објавен и македонската јавност веќе може да го види на страницата на Владата.

Целосниот договор можете да го погледнете на следниот ЛИНК.