Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

На прв поглед изгледа како обична куќа, но погледнете што се наоѓа под неа…

Многу држави и градови имаат свои препознатливи симболи. САД го имаат Кипот на слободата, Франција ја има Ајфеловата кула, Египет ги има пирамидите…

Некои места, меѓутоа, се разликуват и нивните прекрасни структури се скриени. Едно од нив е и овој рудник за сол во Полска.

Погледнете и споделете со пријателите:

by playchannel

Извор: Вирално