Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Змија нападнала мало зајаче, но тогаш дошла неговата мајка… Погледнете што се случило

Мајчинската љубов е најсилна на светот, а дека така е и меѓу животните докажува и оваа зајачица која храбро се фрлила во борба со многу посилен противник.

На кого би се опкладиле помеѓу змија и зајак? Веројатно типувате на змијата. Е па, во овој меч би ги изгубиле своите пари, бидејќи во предвид не е земен пресудниот фактор – мајчинскиот инстикт.

Кога змијата го зграбила малото зајаче, мајката веднаш скокнала на змијата па следела жестока борба во која змијата изгубила и се дала во бегство.

by ludodobola