Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Кога ќе видите што направи овој камионџија, ќе му симнете капа! (видео)

Кога ќе погледнете со каква способност располага овој камионџија, ќе се воодушевите.

Погледнете:

 by coolPick

Извор: Лудодобола