16.8 C
Скопје
22. април 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Кога ја виделе девојката која ја довел на матура, помислиле дека сонуваат!

Кога дошло време за матурската вечер, Дру Холм немал девојка. Кога прабабата го прашала дали се подготвува за школскиот танц, тој рекол дека нема да оди бидејќи нема партнерка.

Прабабата на шега му рекла дека таа ќе оди со него, но тој ја сфатил сериозно. Заминал кај директорот на училиштето и му рекол дека на танц сака да ја поведе својата 93-годишна прабаба.

Дру и Кети се појавиле на средношколскиот танц и заслужиле аплауз. Танцувале и се забавувале како никогаш порано.

Откако завршил танцот, момчето пронашло и девојка. Што се однесува на бабата, таа рекла дека тој танц и бил најубав во животот.

Спонзорирано: