Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Снег вее низ Македонија – ова се температурите во моментов

Снег вее низ Македонија – ова се температурите во моментов

Снег вее на повеќе места низ Македонија.

Во делови од земјава снежните врнежи се поинтензивни.

Ова се температурите во Македонија во моментот.