Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Надзорна камера снимила маж како вознемирува жена. Обратете внимание на 0:21 секунда

Снимка од надзорни камери прикажува маж кој приоѓа до една жена и притоа ја вознемирува. Погледнете што се случило потоа.

Ваква реакција сигурно не очекувал…

by coolPick