10.8 C
Скопје
5. март 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
НАПРАВИ САМ

Наместо да ставате скапи плочки, еве ви идеја како евтино да ги обложите скалите

Наместо да ставате скапи плочки, еве ви идеја како евтино да ги обложите скалите…

Брзо и лесно средете ги своите степеници, кога ќе ја завршите работата скалите ќе заблескаат.

Обложувањето степеници знае да биде прилично скапо. Некогаш и прескапо.

Во зависнот од тоа со што сакате да ги обложите степениците, дрво, камен или керамика, се движи и цената на материјалот. И ниту еден не е евтин.

А, да не зборуваме за тоа и дека вашиот мајстор прилично ќе ве чини.

На Јутјуб пронајдовме интересно видео кое би можело да ви спаси солидна сума пари, бидејќи оваа работа можете да ја завршите и сами.