Најдобриот трик за раст на косата, еве што треба да направите

За раст на косата постои еден трик, кој според многумина, дава добри резултати. Се работи за користење на маслиново масло.

За раст на коса испробајте екстра девствено маслиново масло и тоа на следниов начин:

Лесно загрејте одредена количина маслиново масло, додајте десетина капки рицинусово масло.

Масирајте со маслото во темето и масирајте неколку минути да покрените циркулација. Ставете капа за туширање на главата и носете ја преку ноќ. Наутро измијте ја косата.

Напомена: Природните рецепти не се замена за традиционалната медицина, ниту за лекарствата препишани од доктор. Природните рецепти служат само како додатоци во исхраната и превенција. Не ги употребувајте доколку сте преосетливи на некоја од природните намирници.