Одлична вест за гледачите на „Мојот син“ – го видовте крајот, но тоа не е се’

0 Shares

На социјалната мрежа Инстаграм протече нова информација поврзана за популарната турска серија која се емитуваше на Сител, “Мојот син”.

И покрај тоа што последната сезона заврши со убиство на Ајшеѓул, тоа нема да биде и крај на серијата, како што впрочем стандардно можеме да го гледаме во сите филмови каде што главната ѕвезда умира.

Серијата ќе продолжи но овој пат без Ајшеѓул и Појраз.

Инаку премиерата на новата сезона беше закажана за 15-декември во Турција, а веројатно многу скоро може да очекуваме да се емитува и во Маскедонија.

Во тренд…


0 Shares