Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Прекрасна мала куќа за 27.000 денари (видео)

Ова е едноставна, но удобна мала викендица направена од природни материјали.

Изградбата го чинела се` на се` 500 долари (Околу 27 илјади денари), а резултатот е прекрасен.

Мала група пријатели му помогнала во изградбата, а ова е нивната приказна…