Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Тешка сообраќајка пред малку во Македонија: Сообраќајот на овој патен правец е во целосен прекин

Поради сообраќајна незгода помеѓу селата Чешиново и Облешево од 16:40 часот во прекин е сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, информира АМСМ.

Сообраќајот се пренасочува по околните оосбраќајници.