Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Страшен град зад себе остави уништени автомобили, искршени прозори (Видео)

Град со големина на голф топчиња паѓал во американски Колорадо Спрингс. Зад себе оставил уништени автомобили, искршени прозори и ги присилил луѓето и животните да пронајдат засолниште.

Еден белоглав мршојадец и една патка не побегнале на време и угинале, додека некои животни се повредени.

Поради невремето зоолошката градина во ова место денес ги затворил вратите за да може да се пребројат штетите.

Пет лица помош побарале во болница, а девет помош добиле на лице место.

Во тренд…