Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Полицијата на нозе, пациентите во страв: Вооружан маж упадна во болница во Холандија

Полицијата во Ротердам евакуира клиника за пластична хирургија откако добила повик дека во зградата упаднал вооружан маж.

Како што наведе портпаролот на полицијата, еден доктор бил врзан. Можно е да има и заложници.