10.8 C
Скопје
5. март 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Работејќи на фарма забележал дупка во земјата. Кога го спуштил својот син внатре, доживеал најголемо изненадување на животот!

Иако можеби ќе ви звучи како нешто од научнофантастичен филм, ова навистина се случило уште далечната 1835 година. Имено, еден англиски фармер работел на поле, копајќи ја и средувајќи ја земјата.

Меѓутоа, тој посебен ден се случило нешто многу чудно. Кога во една прилика ја забил лопатата во земја, пред него се појавила дупка.

Како би открил што се наоѓа внатре, одлучил низ дупката да го спушти својот мал син со запалена свеќа. Она што детето го видело внатре го променило цел град…

Оваа приказна е толку величенствена што мештаните биле во целосен шок. Како што ќе видите на видеото, момчето во земјата пронашло неверојатни соби обложени со морски школки.

by coolPick

Извор: Лудодобола

Спонзорирано: