15.8 C
Скопје
18. мај 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Знаете ли што значи овој број на личната карта? Открива многу за вас

Една бројка на личната карта донесува многу интересна информација за вашиот изглед.

Дали знаете што значи последниот број во вториот ред, од задната страна на личната карта?

Се работи за цифра која означува колку луѓе има во земјата, кои имаат слични карактеристики на лицата како лицето на кое му припаѓа личната карта.

Значи ако сакате да дознаете колку луѓе во земјата имаат лице слично на вашето – свртете ја личната карти и погледнете го последниот број во вториот ред.