Еве како ќе го исфрлите насобраниот шлајм од грлото и белите дробови: Природен лек за полесно дишење

Доколку имате потешкотии да го исфрлите шлајмот, направете ефикасен домашен лек. Состојки: 1 лажица корен бел слез, 1 лажица ленено

Read more

Ѓумбирот подготвен на овој начин лечи многу болести – добар е за циркулација, ги намалува болките во зглобовите и коските…

Ѓумбирот е добар за циркулација, ги намалува болките во зглобовите и коските, спречува настинки, лечи кашлица, го намалува нивото на

Read more