Во дел од куќата ставете чаша со овие состојки и ослободете се од негативна енергија

Освежете го својот дом и решете се од негативната енергија со овој едноставен трик со природни состојки.

Ставете малку сол, оцет и малку вода во чаша, потоа ставете ја чашата во дел од куќата каде што поминувате најмногу време.

Оставете да стои на тоа место 24 часа, а потоа измијте ја чашата и повторете ја постапката кога ќе посакате.

Оваа метода, наводно, делува на протокот на позитивна енергија во вашиот дом!