Блокирале паркирано BMW: Кога се вратила згодната сопственичка покажала што може нејзината машина (Видео)

Двајца шегаџии одлучиле да и го блокираат автомобилот на една згодна девојка, иако ги почитувала сите прописи.

Кога го забележале скапоценото BMW на паркинг, одлучиле да го „затворат“ од двете страни со своите огромни камионети.

Погледнете што направила сопственичката на скапоцениот автомобил…