Вечерва страотен пожар среде Скопје – Ова се првичните детали

Вечерва во центарот на Скопје изби пожар во станбена зграда близу плоштадот Македонија и „Порта Македонија“ јави курир.мк.

На терен се возила на против пожарната служба, а во моментов немаме информации за колкава штета станува збор.

Во тренд…