Пресечете палета на два дела и ќе добиете нешто што е потребно во секоја куќа!

0 Shares

Ќе се изненадите кога ќе видите што може да се направи од обична палета.

Погледнете на фотографиите во продолжение како чекор по чекор да направите плакар за чување чевли…

 

Во тренд…


0 Shares