Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » приговор

Tag : приговор

Centar Македонија Во тренд...

Ве нема на листата за ваучерите со пари кои ги дели владата, а ги исполнувате условите? – Еве што треба да направите до утре

CENTAR MKD
Утре истекува рокот за граѓаните кои ги исполнуваат условите, а ги нема во списоците за ваучерите со пари кои ги дели државата. Граѓаните кои не...