Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Centar Македонија

Владата закажа седница за вечерва во 18:30 часот

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи редовната 14-та седница со повеќе точки на дневен ред од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.

За одлуките од седницата, која ќе се одржи преку видеоконференциска врска и која ќе започне во 18:30 часот, ќе известиме детално по нејзиното завршување

Можеби ќе ве интересира

Заврши владината седница попладнево – Ова се сите донесени одлуки

CENTAR MKD

Владата за вечерва во 21 часот закажа седница

CENTAR MKD

Проверете дали сте на листата од речиси 300.000 граѓани кои добиваат 6.000 денари помош – Конечно списокот е ажуриран и објавен на интернет

CENTAR MKD