Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Понеделник следен неработен ден – Уште само еден продолжен викенд до крајот на 2019

Уште само еден продолжен викенд до крајот на 2019 година, а тој ќе го имаме дури во декември.

На 8. декември, недела паѓа празникот Св. Климент Охридски, па се префрла за понеделник и со тоа се добива продолжен викенд.

Целата листа за неработни денови во 2020 година погледнете ја со клик тука.