-2 C
Скопје
17. јануари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Македонија Во тренд...

Костадинов: Oва е сликата која што ја потврдува огромната победа на СДСМ

Ова е сликата што потврдува дека навистина сме на прав пат, дека сме сплотени, сликата што мотивира, која потврдува дека на 12- ти април ќе им покажеме каде им е местото, ова е сликата која што ја потврдува огромната победа на СДСМ истакна членот на ИО на СДСМ Костадин Костадинов, на граѓанската трибина „на Прав пат“ во Струмица

Нема да дозвoломе клонот на избеганиот криминалец во Будимпешта да дојде овде и да ни нуди некакви обнови, а тие сакаат само да ја обноват опашката на бикот, потенцираше Костадинов.

Има разлика меѓу криминалот на ВМРО-ДПМНЕ и политиките на СДСМ рече Костадинов, додавајќи дека СДСМ ги враќа парите кај граѓаните, а ВМРО-ДПМНЕ само гледа како парите да течат во нивните џебови.

Тоа нема да го дозволиме, потенцираше Костадин Костадинов на граѓанската трибина на СДСМ во Струмица.

Можеби ќе ве интересира

СДСМ: Странски амбасади демантираат, од хистеријата на Мицкоски и Милошоски прегоре системот за лажни вести на ВМРО-ДПМНЕ

CENTAR MKD

Со лажните вести што ги пласираат хистеричниот Мицкоски и ДПМНЕ работат против својата земја

CENTAR MKD

Костадинов: Парламентот не е циркус, како што се обидува да го направи опозицијата

CENTAR MKD